Δρ. Φίλλιπος Σ. Κούνδουρος

Σπούδασε και αποφοίτησε στην Τσεχική Δημοκρατία εξειδικευθής στην Μαιευτική Γυναικολογία στο Offenbach Klinikum Φρανκφούρτης Γερμανίας και στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Για ραντεβού

.

Μαιευτικές Υπηρεσίες

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πραγματοποιούνται διάφοροι έλεγχοι και εξετάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί τόσο η υγεία του εμβρύου, αλλά και αυτή της μητέρας και να παρέχεται επαρκής παρακολούθηση της πορείας της κύησης.

Γυναικολογικές Υπηρεσίες

Ο γυναικολογικός έλεγχος εξασφαλίζει τη συνεχή καταγραφή του γυναικολογικού και του γενικότερου ιατρικού ιστορικού της γυναίκας και τη συνεχή και ομαλή παρακολούθηση της υγείας και της γυναικολογικής της κατάστασης.

Χειρουργικές Υπηρεσίες

Κλασσική Χειρουργική Γυναικολογία
Λαπαροσκοπική Χειρουργική
Διαγνωστική Απόξεση
Υστεροσκόπηση

Βιογραφικό Γιατρού

Δρ Κούνδουρος Φίλιππος

Ο Φίλιππος Σ.Κούνδουρος γεννήθηκε στην Ν.Αφρική στις 28/07/1976. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Λύκειο και σπούδασε Ιατρική στην Τσέχικη Δημοκρατία. Ακολούθως εξιδεικεύτηκε στην Μαιευτική και Γυναικολογία στο Offenbach Klinikum στην Φρανκφούρτη και στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ‘’Αγιος Ανδρέας΄’. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια στην οποία η Μαιευτική και Γυναικολογία ήταν τρόπος ζωής καθώς ο πατέρας του, Δρ Σοφοκλής Κούνδουρος, είναι ένας από τους πιο καταξιωμένος Γυναικολόγους της Κύπρου,ο Δρ Κούνδουρος Φίλιππος έλαβε όλα τα εφόδια από μικρή ηλικία για να εξασκήσει το επάγγελμα του Μαιευτήρα Γυναικολόγου με ήθος, πείσμα και υπευθυνότητα, με μέγιστο γνώμονα την φροντίδα και ασφάλεια των ασθενών του.