ΔΡ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΤΡΑΛΛΗΣ

Ειδικός Χειρουργός Γυναικολόγος-Μαιευτήρας

Ο Δρ Μιχάλης Πετραλλής είναι ένας εκπαιδευμένος επαγγελματίας που φέρει ένα πλούτο κλινικής εμπειρίας 40 ετών, προς όφελος των ασθενών του.

 

Ακούγοντας με προσοχή, πάνω από όλα με σεβασμό και ευαισθησία, κατανοεί τις ανάγκες κάθε γυναικάς ή και του ζευγαριού εκτελώντας χρέη θεραπευτή – αρωγού με τον πλέον πιο χρήσιμο και αποτελεσματικό τρόπο.

 

Η αφοσίωση, το πάθος και η αναλυτική εφαρμογή επιστημονικών αρχών στα κλινικά προβλήματα αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της ήρεμης και αποτελεσματικής επαγγελματικής φροντίδας που παρέχει αδιαλείπτως σε όλους τους ασθενείς.

 

Τεστ Παπ – Κολποσκόπηση

Το τεστ Παπανικολάου είναι μια προληπτική εξέταση για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Η κολποσκόπηση είναι μία ανώδυνη διαγνωστική εξέταση, με τη βοήθεια του κολποσκοπίου.

Κλιμακτήριος – Εμμηνόπαυση

Η εμμηνόπαυση είναι ένας φυσιολογικός σταθμός στη ζωή κάθε γυναίκας, χαρακτηριζόμενη από οριστική διακοπή της εμμήνου ρύσεως. Δέν μπορεί πλέον να μείνει έγκυος με φυσιολογικό τρόπο.

Εξετάσεις εγκυμοσύνης και υπέρηχοι

Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης της κύησης, τα ραντεβού και τις εξετάσεις. Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική με τις ιδιαίτερες ανάγκες του εμβρύου ή τις δικές σας που ενδεχομένως θα διαφοροποιήσει τις συναντήσεις.

Γυναικολογία και Μαιευτική

Μάθε περισσότερα για Γυναικολογία και Μαιευτική

Σχόλια

M

Ο κ. Μιχάλης είναι ένας θαυμάσιος γιατρός. Η επαγγελματική του φροντίδα και η ευγένεια του, σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής από την πρώτη στιγμή. Οι γνώσεις του και η καθοδήγηση του είναι τόσο καθησυχαστικές. Τον εμπιστεύομαι και τον συστήνω ιδιαίτερα.

B

Πολύ αποτελεσματική και φιλική εξυπηρέτηση από τον Δρ. Πετραλλή. Προσάρμοσε τη δίαιτα εγκυμοσύνης μου στον χορτοφαγικό τρόπο ζωής μου και παρακολούθησε στενά την εγκυμοσύνη μου μέχρι τον τοκετό. Είστε σε ασφαλή χέρια.

N

Σίγουρα θα συνιστούσα τον Δρ Πετραλλή σε όσους αναζητούν την καλύτερη φροντίδα σε γυναικεία θέματα. Έχει πολλή υπομονή και η εκτεταμένη γνώση του ξεχωρίζει.

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο.

Εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας